"Nespresso" Restaurants in Vienna
What Juan Amador creates in the country's only three-star restaurant is a brilliant performance. The highest level in every dish, great new interpretations ("Ajoblanco" with oyster leaves).
The restaurant in the Kempinski Hotel ‘am Ring’ held a Michelin star for several years. This year, the ownership changed and 34-year-old Paul Gamauf took over as head chef at the end of the previous year.
The season reigns supreme in the kitchen of the beautiful glass house with its stylish interior. Their treasures are presented with a light hand and a lot of creativity, and the wine book is legendary anyway.
Restaurant evergreen in a privileged location. DO & CO's flagship restaurant is almost as famous in Vienna as St. Stephen's Cathedral opposite. A mix of Asian and Austrian dishes.
It's not easy to concentrate on the plates with the breathtaking view, whether at breakfast or dinner. The latter can include Asian pork belly, but also Mediterranean dishes.
The internationally active Patara also offers contemporary fine dining creations in Vienna as a top institute of Thai cuisine. A gastronomic journey - from satay to pandan-scented desserts.
The Haus am Ring is a must for architecture fans (art deco!). Dining takes place in a dignified salon atmosphere: international and local classics - "Zwiebelrostbraten vom Atterox" - alternate.
A special version of Viennese cuisine - no wonder, after all, only the best regional produce and old family recipes are used. Whether it be Blunzen-Radln or Zwiebelrostbraten: this is how it should taste.
The cuisine at this inner-city classic is not only in line with pub standards, but also more modern: vegan curry and pulled pork complement schnitzel (gluten-free available) and bratwurst with bacon sauerkraut.
Max Kischnick and Pascal Hatheier are gastronomic artists at the highest level - in the truest sense of the word, as they conjure up their masterpieces in Austria's tallest building. First-class multi-course menus!
The legendary Café Herrenhof was once located here. Today, the Béla Béla restaurant at the Steigenberger Hotel Herrenhof serves a mixture of Austrian and Mediterranean cuisine.
The selection of starters alone is dizzying, but even after that it is difficult to decide: from sushi and bento boxes to teppanyaki, everything is available. The "luxury menus" offer a cross-section.
<p><strong>GENUSSRESTAURANT</strong><br /><strong>Guten Appetit mit Spezialitäten aus Österreich</strong><br />Ein gutes Essen beginnt mit einem kurzen Spaziergang zu unserem historischen Haus. Wo einst Ziegel gewonnen wurden, erstreckt sich heute das Erholungsgebiet Wienerberg mit dem Restaurant Chadim. Atmen Sie einfach durch, der Geruch von frischem Gras vermischt sich mit dem verführerischen Duft aus der Chadim Küche.<br /><br />Nehmen Sie Platz, in unserer Karte finden Sie bewährte gutbürgerliche Schmankerl sowie jede Woche saisonale Gerichte. Für die Qualität der Speisen garantiert der Chef unseres Hauses mit seiner Philosophie: Unsere Gäste sind Teil der Chadim Familie und hier wird immer frisch und mit heimischen Zutaten gekocht. Womit dürfen wir Sie verwöhnen?<br /><br />Im Chadim haben Sie eine große Auswahl an Räumlichkeiten. Der Lokalbereich mit Kachelofen, das Lavendelstüberl oder das Rosenstüberl wo Sie einzelne Tische oder auch einen Raum für Ihre Gruppe exklusiv reservieren können. Das Gewölbe im Untergeschoss und die Banketträume im 1. Stock gestalten wir festlich, ganz nach Ihren Wünschen. In der warmen Jahreszeit locken die Tische im Garten mit Blick auf den See.<br /><br />Reservieren Sie Ihren Tisch im Chadim und verbinden Sie genussvolles Essen mit einzigartiger Atmosphäre.<br /><br /><strong>KULINARIK</strong><br /><strong>Nur die besten Zutaten kommen uns ins Haus</strong><br />Unser Küchenteam verwöhnt Sie jede Woche mit neuen saisonalen Speisen sowie den bewährten Chadim-Schmankerln, wie der Wiener Rindsroulade. Speisen und Rezepte sind vielfältig, gleich bleibt immer die Prämisse: Unsere Gäste bekommen Premium-Qualität serviert, daher kochen wir frisch, mit regionalen Produkten und mit moderner Küchentechnik. Wir legen Wert auf Qualität, solides Wirtschaften und Gastfreundschaft, denn für Sie als Gast soll das Preis-/ Leistungsverhältnis stimmen. Der Chef des Hauses achtet genau, dass nur beste heimische Zutaten auf den Tisch kommen, er sieht seine Gäste als Teil der Chadim-Familie. Bei uns sitzen daher sozusagen alle am selben Tisch.</p>